FOR YOUR FRANCHISE
europe 

VERHOOGDE WINST 

U bent in het bedrijfsleven gestapt om geld te verdienen, toch? Nou, franchising is een uitstekend middel om er meer van te maken. Wanneer u een franchise verkoopt, is wat de franchisenemer echt koopt uw bewezen “recept” voor succes: Uw bedrijfsmodel! Uw merk! Uw systeem! In ruil daarvoor profiteert U! De oorspronkelijke verkoop van de franchise is nog maar het begin. Als franchisegever verzamelt u ook inkomsten uit doorlopende royalty’s, servicekosten en de verkoop van producten of apparatuur.


VERHOOGD MARKTAANDEEL 

Als u uw concurrenten wilt aanvullen, is er geen betere manier dan een sterke aanwezigheid op de markt te ontwikkelen. Met meerdere franchiselocaties kunt u snel en meetbaar uw marktaandeel vergroten zonder de moeite - of kosten - van het vestigen van eigen winkels. En als toegevoegde bonus kan elke marketinginspanning worden gecoördineerd ten voordele van elke franchise eigenaar en het moederbedrijf (U dus!).


VERMINDERDE UITGAVEN

Hoeveel kost het om een nieuwe locatie te openen? Wanneer uw franchisenemers de kosten absorberen, worden uw kosten vrijwel geëlimineerd. Naast het recht om een onderdeel van uw systeem te worden, nemen uw franchisenemers ook de financiële verantwoordelijkheid om het bedrijf te laten werken. En dat zijn de kosten van onroerend goed, uitrusting, meubilair, inventaris, voorraden, werknemerslonen, loonheffingen en werkkapitaal.


Lees verder....Afspraak maken...-->

 
Bellen
Info